Friluftdag.


Usch...har värkligen skit ont i fötterna, varför? Jo för att vi har varit ute hela dagen (tack godegud att det var fint väder!) Vi åkte till sockenplan och höll på med saker bla brännboll och springa 100 m. Det var faktsikt inte jobbigt. Efter lunchen så skulle vi spela brännboll och det var då det blev så jävla varmt! men våran klass kom ju typ 2a (alla 9or tävlade mot varandra) Vi fick iallfall åkte hem exta tidigt för det blev ingen vinnal och dom som jobbade på stället vi var på blev skit sura på oss för några hade haft vatten krig haha. Våran skola får ju typ inte komma tillbacka ditt..fail? Ska iallafall gå och äta nu, är värkligen jätte hungrig. Puss ♥


Kommentarer
Postat av: anna

haha Ja, men samma här. om de bara kunde vara helt still, men så läskigt när man närmar sig och så surrar dom till!haha, ja.. lite för många ;} tänkte lotta ut några imorgon, ingen tävling med tvång om inlägg/länkningar och så. utan bara lotta ut några om du är sugen (:

2010-05-20 @ 22:06:38
URL: http://madeinjapan.nu
Postat av: Lina

Men gud så trevligt att ni vann, vår klass brukar inte heller vinna så hilma fantastiskt mycket. syndilichous! Ha det bäst kramisar från linis!

2010-05-24 @ 21:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0