Shopping!

Hejsan!
Idag så åkte jag,mamma, lina och anna in till stan. Lina är min kusin och anna är min moster så ni bara vet :-) Hursomhelst, först så gick mamma och dom till nån smyckeaffär, själv så gick jag in snappt till monki och såg min super snygga kofta jag vill ha. Ska nog den på tisdag. Provade även 2 par byxor. Men inga satt så specielt snyggt på mina ben....synd för dom kostade nämligen bara 20 kr och 40 kr....Efter monki så gick jag till mamma och dem. Köpte 3 pärlor (se bild). Dom kostade 50 kr st. FATTA 50 KR!  Dyrt...efter det så gick vi och ått lunch och bokade en tid hos frisören. Sprang in på h&m också och köpte 2 par nya strumpbyxor och 1 nytt par leggins (se bild), och så köpte jag ett par nya skor på belle för 99 kr (se bild). Hos frisören så klippte jag bara topparna. Det var nog första gången jag bara klippte topparna..annars så har jag alltid klippt en ny och kortare frisyr :P Köpte även hårprudukter som frisören tipsade om. Fynd! Sen åkte vi hem.
Puss och Kram

Sara's födelsedag!

Hejsan!
Idag så fyller ju min underbara vän SaraS 15 år. Och vi firade då henne och hade jätte kul! Så här gick det till närr vi firade hennes födelsedag!
Vi lurade henne att Tora och SaraB skulle gå och se på ett simhopptävling. Men igentligen så skulle dom till Toras lägenhet vid t-centralen (Sara vet inte att hon har en lägenhet där) och pynta den med ballonger m.m. Och medans dom gjorde det så gick jag till h&m och köpte Sara's födelsedagsprisent. Sen så gick jag till Sara's och sa gratis m.m, Augusta var redan där! Sen så lurade vi henne att vi då skulle till ett jätte mysigt café som ligger vid t-centalen. Men igentligen så skulle vi ju ta henne till Toras lägenhet :P Så vi åkte ditt möte upp SaraB och Tora vid åhlens och gick då ditt. Eller nja inte riktigt så...Först så försökte vi övertala Sara att hon skulle ta på sig en ögonbindel så hon inte visste vart vi gick. Men det totalvägrade hon haha! Så vi gick då in i en kyrka och bha, men asså vi ska be för dig Sara..så jag och Sarorna gick in i kyrkan medans Tora och Augusta sprang upp till lägenheten och tände ljusen och sånt (toras lägenhet ligger precis vid kyrkan!) Ja..och sen gick då jag och sarorna upp till Toras lägenhet. Och på vägen upp så sa vi att cafet låg typ i någons lägenhet blablabla. Och sen så bha kom vi då till toraslägenhet och sa grattis och spelade upp låtar m.m OCH HON BLEV SUPERGLAD!


Efter vi hade ätit tårta och sjungit för hennes och gjort en massa andra saker så kom vi överens att vi skulle färga Augustas hår blont (asså augusta gick ju med på det såklart). Så tora och agge sprang ner och köpte hårfärg..smarta som dom är så köpte dom bara 2 blonda hårfäger...men måste ju avfärga håret inan man färger det blont! Så allt som blev blont på henne var uttväxten HAHA! Efter vi hade färgat håret så gick vi alla hem.
Puss och Hej

Lite nya saker :)

Hejsan!
Idag så har jag varit och shoppat lite. Gick in på monki och såg en jätte fin jacka som kostade 40 kr. Men tyvärr så var den inte lika snygg på haha. Men jag hittade ett par jätte fina midje short där också. Provade dom inte men äsch, dom kostade endo bara 40 kr. Så det skulle inte spela så någon roll om dom var för små eller inte :P Men som tur var så passade dom jätte bra ^^ Köpte en tröja ine på h&m också för 98 kr. Men hade 50 kr chek så betalade bara 48 kr. Wiie! Och så köpte jag en vitt kajal också..den var dyr...menmen. Skriver sen när jag kommer hem från bowlingen :)
Hej då

Byxorna är längre igentligen!

Måndag.

Hejsan!
Igår så gjorde jag värkligen inget! Satt framför tv hela dagen, najs liv va?  Men mamma hade varit på penduro och köpt pyssel till mig. Så jag gjorde små runda kyckligar igår också :P Dom blev super läckra, men tog inga foton på dom. Men ni får kanske se dom nån annan dag! Vad har jag gjort idag då....inget specielt faktiskt. Åkte hem till pappa efter som det är hans vecka nu. Och var tvungen att bära med en jätte stor väska för att jag skulle ju ta med playa station m.m. Men som tur var så vägde inte väskan så mycket :-)

Imorn så ska jag gå till ringen eller götgatan. Ska köpa nytt smink och underkläder. Och sen så ska jag bowla med tjejorna klockan 20:00...jag suger på att bowla haha. Kommer typ vara säms. Men äsch vem bryr sig? Det är ju endo roligt att få träffa alla! Men nu ska jag fortsätta se på my name is Earl.
Hej då ♥

Varför kommer det snö nu!

Lördag.

Hejsan!
Idag så har jag varit med Sarorna och Augusta, var hos SaraB vid klockan 1, en liten stund senare så gick vi till sandy's. Där så satt vi och ått och sedan så ville vi se på skräckis, dom satt och tjatade på mig att vi skulle gå hem till mig och se...till slut så gick jag med på det. Men först så ville jag hem och städa lite fort. Och så gick jag hem och städade lite snappt. Sen så ringde jag dom och sa att dom kunde. Augusta ringde och frågade om jag ville ha något till skräckisen. Sa till henne att hon kunde köpte djungelvrål till mig, och det gjorde hon :) När dom väll var hos mig så satte vi på 1408 och herregud vad dom satt och skrek! Fick ont i örat. Men så är det när man sitter och kollar med skräckisar med dom :P Efter filmen så kollade vi lite på tv och hade kul! Vid 5 tiden så gick vi, men SaraB ville foto lite inan hon gick hem. Så följde med henne och fotade. Sen så gick jag och Sara hem till henne så jag kunde få ''modellbilderna'' hon hade tagit på mig och SaraS. Sen så åkte jag hem till mamma (vi kollade på filmen hos min pappa).

Nu ska jag fixa lite med bloggen. Puss

Fredag :-)

Hejsan!
Idag var det ju den sista prao dagen. Fick klä om enu en skylltdocka och sätta på prislappar på både böcker, gosedjur och leksaker :) Klockan 14:00 så gick jag och köpte lunch och veckorevyn. Läste lite i den och sen så gick jag och jobbade igen. Efter som jag hade varit en sån bra praoelev så fick jag ta ett klädesplag, först letade jag efter en liten jeansjacka. Men det hade dom inte. Men istället så tog jag en super fin gul jacka! Japp, ni läste rätt en gul jacka hehe, men dock så kommer det ta en stund inan jag kommer använda den efter som det är en vår/sommar jacka typ :P Men snart är ju våren här, så får väll ha en kofta under. Köpte även filmen grease (stavfel?) Sen så gick jag hem och slappade haha! Sen har jag inte gjort så mycket faktiskt. Kanske ska se filmen När lammen tysnar ikväll. Har typ sätt ett par gånger. Men det finns inte så mycket att göra dena fredagkväll :P

Igår skrev jag ju inget, var med Sarorna och Tora. Vid...5 tiden kanske så gick Tora hen. Då gick vi till Sara(B) rum och försökte hitta bilderna som Sara tog på mig och SaraS...men vi hittade dom inte :'(  Men sen så fick jag spela på Sara's x-box. Spelade shrek, madagaskar, svampbob i ca 5 min. Sen så bytte jag till Ice age (stavfel?) det var iallafall kul hiihi. Vid 19:00 så gick vi där i från. Jag gick då hem till pappa och ått. Sen åkte jag till mamma.
 Puss och Hej

Kväll :)

God Kväll.
Tyvärr så pluggade jag inget idag, orkade värkligen inte använda hjärnan så mycket idag. Så istället satt jag och glode på tv hehe. Spelade lite gh också, är inte så bra på det haha. Men nu har jag iallafall börjat på medium....och det går inge bra kan jag säga xD Kom hem från affären för en stund sen, min katt Måns sprang efter mig hela vägen! När han sprang över ett övergångställe så blev han nästan på körd....blev skit rädd haha! Men sen så hoppade han upp på ett träd. Som om han försökte krama det :P Köpte halstablette så jag blir lite bättre,och så hyrde jag en film. Kommer inte ihåg vad den hete men jaja. Nu ska vi iallafall kolla på filmen. Skriver imorn när jag kommer hem.
Puss

Dum med söt

Hemma.

Hejsan!
Idag är jag hemme, har så ont i halsen att jag knappt kan svälja! Är även lite förskyld...Suck. Men hoppas det går över under dagen :-) Vill inte precis ligga hemma och vara sjuk nu? Ska nog plugga lite sen, ligger lite efter i matten så det är ju lika bra att plugga då. Ska nog kolla igen non. Datan är skiit konstig!? När jag skriver så blir bokstäverna (stavfel?) skit konsitga, typ mellanrum och konstiga krumilurer...!  Ska springa ner sen och se om kissekatterna vill in. Ska be mamma göra lite lunch till mig också, orkar inte göra något. Men så är det när man är sjuk. Skriver senare ikvälll.
Hej då


Tisdag...eller?

Haha, har värkligen ingen koll på dagarna längre
...men nästa vecka är det ju lov och sen är det skola igen....suck! Då måste jag gå upp klockan 07:00 igen. Syrran sitter och äter chips, känner hur sugen jag börjar bli, men jag ska inte börja äta chips igen. Nu har det typ gått 1 år seden jag ått chips. Så ska inte börja äta chips nu heller!

Vad har hänt idag då? Fick sätta på prislappar på vantar och blomkrukor...skit kul. Sedan fick jag klä om en skylltdocka, det är alltid lika roligt : m Slutade klockan 4 som vanligt, skulle åka in till stan då och fika med mami. Men orkade inte...så gick hem istället. Sedan kom mamma och clase hem med thaimat....som jag inte riktigt gillar så mycket. Så tog bara lite kyckling och ris, dom hade köpt cocacola också, och det säger man inte nej till iallafall. Och nu ikvälll så brjade den nya serien The mentalist, tyckte den serien var super bra! Värkligen ett program som jag ska börja följa ^^ Men nu ska jag nog inte sitta vid datan så länge, börjar bli lite trött och måste sova mycket så min förskylning går bort.
Puss och Kram

090216

Hejsan! Har inte kunnat logga in på bloggen igår eftersom internät pajades? Och i lördags kom jag hem vid 11 och då orkade jag inte blogga. William fyllde ju år i lördags, så vi gick utt och åt på en china resturang. Skit god mat! Tog även fritterad banan med glass. Hade aldrig smakat det förr, och jag gillade det inte kan jag säga :P Igår så var jag bara hemma, kände mig sjuk så hade ingen lust att göra något. Börjar bli förkyld också...skit kul!?

Idag då, började 11 som vanligt. Fick då ta undan alla reakläder och klippa av prislappen på dem, och sedan så fick jag slänga ner kläderna i 2 olika påsar. Ena med sommarkläder och den andra memd vinterkläder, det tog skit lång tid att göra, klockan 1 tog jag lunch efter som mamma kom in i butiken och köpte ett par vantar :P Så vi gick tillsammans hem. Ått ravioli till lunch, skit gött! Men imorn äter jag nog där, orkar inte gå hem och äta varje dag liksom. När jag kom tillbacks så fick jag fortsatte med kläderna som skulle bort, blev klar med det vid halv 4 haha xD Sen fick jag göra om ett skylltfönster som var dekorerat (stavfel?) med allahjärtansdag pryllar. Så pimpade om den haha xD Men den blev ganska bra! Sen gick jag hem, just nu kollar jag lite på the hills.
Skriver väll imorn eller ikväll. Puss och Hej


Suck...jag asså?

Haha, fan vad dum jag är ibland!? Skulle logga in på bloggen och så skriver jag ttekla.blogg.se istället för min hotmail adress, och så klickar jag på OK. Och så sitter jag där och skriver in mitt lösenord om och om igen eftersom jag trode det var lösenordet som var fel. Sen så ser jag juh att jag har skrivit min bloggadress istället för min hotmail HAHA!
Smart jag är ibland.....

Men nu är jag iallafall ine på bloggen!
Idag så fick jag städa hyllorna efter som dom tydligen var lite dammiga. Det tog ju inte bara en evighet,klockan blev tillslut ett då tog jag lunch, och då var jag inte klar med hyllorna ens hiihi. Men när jag kom tillbacks så fortsatte jag med hyllorna. När jag var klar med det så fick jag klä om 2 skylltdockir JIPPI. Den första dockan var en killdocka så den fick ha en kavaj, en gulsjorta, en slips och en söt liten hatt ^^ Tjejdockan fick en gult-shirt, en mörkblå kjol, en en mörkblå sjal och en jätte cool skinjacka :D Sen så gick jag hem, åkte då in tillstan och lämnda locktången, tyckte det var så jäckla onödigt att lägga 200 kr på en sak som man typ aldrig kommer använda + så kan jag ju locka med plattången ;) Men jag köpte iallafall spa face care och ett lappbalsan som tydlig var rött haha xD Men det funkar, tur att jag gillar röda läppar. Sen så åkte jag hem och har inte gjort så mycket. Hittade 2 kr idag, ingen otur för mig idag inte ^^


Onsdag, typ?

Hejsan! Idag efter praoen så åkte jag till stan och köpte en locktång, nu börar jag bli lite osäker om jag vill ha kvar den....tror nästan att jag lämnar tillbacks den....Får se. Köpte iallafall också såndär värmeskydd grej mott locktång/platttång :)
Puss och Kram ♥


Locktång - 200 kr
Värmeskyddgrej - ca 60 kr


Dagens


Tisdag!

Hejsan! Jag har ju prao nu så det betyder ingen skola...yes! Idag så fick jag mest sortera kläder och sätta på prislappar (praoar på en klädbutik) Vid 1 så tog jag lunch, yrade runt i bland matbutikerna men visste inte vad jag ville ha. Till slut blev det pommes från grillen haha xD Klockan 4 så slutade jag och då hade jag tänkt att åka till stan och titta på locktångar (vill nämligen ha en) Och så står jag vid en spegel i klädaffären och tänkte precis gå iväg till t-banan, men då ser jag att min strumpbyxor hade åkte ner lite så jag drog då upp dom lite. Och gissa då vad som händer, strumpbyxorna går sönder HAHA! Fan vad sur jag blev, så det blev ingen stan idag för mig....vill ju inte åka till stan med ett hål i strumpbyxorna precis!? Så jag gick då hem och glode på top model och the hills och AFV xD Det va min dag det. Puss och Kram

Söndag :)

Hejsan! Igår så somnade jag sent och idag så vaknade jag sen inte kul...Men som tur är så börjar jag klockan 11 imorn, gör det i 2 veckor faktiskt :D Vi 8or har ju prao nu, så jag har ingen skola på 3 veckor fett skönt :D Hur som helst, idag vid halv 4 så åkte jag in till farsta. Kollade på skor och hittade ett par skit snygga klackskor, halva klacken var liksom gjord av glas! Men dock så gillade jag inte färgen så jag köpte dom inte :P Men jag köpte faktiskt ett jätte fint nagellack. Sen så åkte jag hem och kollade på top model. Och sen så såg jag att det var goosip girl (stavfel?)på tv. Men så klart så upptäckte jag det när det var slut haha xD Men nu ska jag gå.
Puss & Hej ♥

Lördag.

Hejsan! Har värkligen inte gjort något idag.
Så jag bjuder på en outfit (dagens då:P)
Skriver imorn, puss ♥

Strumpbyxor - h&m
Linne - Carling
Kofta - h&m

freedaag!

Hejsan!
Idag så hade vi matte prov, hade ett poäng från G, fan vad dålig jag är hahaha, men kunde typ inte 3-5 frågor så det kanske inte är så kontigt :P Siri kom också en liten stund under matten. Hon hade jätte snygga brillor, eller det var inte hennes det var hennes kompis, eller det kanske var hennes pojkvän? Jaja, på gympan så gjorde vi upvärmningar. Vi ska hålla en egen gympa lektion förstårni. Jag, Augusta och SaraB ska köra magdans....undra hur det kommer gå xD Menmen, efter skolan gick jag, Augusta, Sara x2 och Agnes till sandy´s och fikade. Tog en läsk och en chokladmuffin som smakade mjöl, inte gott kan jag säga! Vi satt där typ hela efter middan och pratde och skratte. Vi satt också och pratade om vi inte kunde typ ha en tjejmiddag nu under dom här 3 veckorna vi e lediga (vi har ju prao nu i 2 veckor och sen lov i en vecka) Fan vad skönt, börjar 11 varje dag, men dock så slutar jag klockan 16:00.....suck.  Hursomhelst, vi kom iallafall fram till att vi ska höras typ på fredag ;) Vid 4 så gick vi där i från, gick då hem till pappa en stund och gjorde typ inget. Ringde SaraB sen och frågade om jag fick följa med, men dom hade redan bokat biljätter. Men nu är jag glad över att jag inte följde med. Det var endo ingen film jag precis ville se (i taket lysser sjärnorna). Sedan har jag inte gjort så mycket. Åkte till mamma vid 18:20 och köpte då läsk och hyrde film. Nu ska jag kanske gå och sova, är lite trött.

Puss och Kram på er ♥


Torsdag.

Hejsan! Idag så gjorde vi pannkakor på hkk. Var med SaraB och Julia och våra pannkakor smakade köttfärssås, dom som har hkk inan oss hade väl gjort köttfärsås och inte diskat av stekpannan ordenligt efter sig! Salavador och Olof råkade ta en tesked salt istället för ett kryddmått HAHA!? Efter skolan så gick jag och SaraS till ringen, skulle se om dom hade ett par skor som jag vill ha! Ni vet domdär svarta klackskorna från h&m med klack, som kenza har :P Såna vill jag ha, dom e så himla snygga :D Efter vi hade varit i ringen så ringde vi Augusta och så möte vi henne. Juste Augusta hade tagit bort sin tandställning! Hursomhelst...jag, Sara och Augusta gick då hem till Saras pappa och kollade på film och käkade popcorn, mums! Vid halv 6 så åkte jag och Augusta hem, gick in en snabbis på h&m vid götgatan, men där hade dom inte heller skorna suck :P Gick in på belle, hittade inget där heller. Sen så åkte jag hem. Har pluggat lite matte och ätit god mat. Skriver sen eller imorn, puss och kram♥

Såna skor vill jag ha.
Bild: Kenza

Igår

Hejsan! Ligger hemma och är sjuk, men imorn så går jag till skolan. Ska ju läsa upp hur en jävla glödlampa blev till inför hela klassen! Hatar att redovisa inför klassen, läraren har sakt att jag värkar så säker när jag står det. Men jag tycker jag värkar skit nervös haha. Och inte nog med det så hittar jag inte min mobil heller!?  Bloggade inget igår, så jag skriver nu istället vad jag gjorde igår :)

Igår så hade vi syslöjd i skolan, det var en tyst lektion, ganska skönt. Men det var nog ite för tyst....men vi fick iallafall ta med oss sakerna vi håller på med. Jag får bara sticka 6 cm på min stickning. Dåligt!? Efter skolan så gick jag,saraS och augusta till sf och köpte biljätter till filmen The curious case of Benjamin Button. Efter det gick vi till taco bar och ått mat. Fan vad gött det var asså! Sen gick vi och gick runt i söder hallarna, medans vi står och glor ner på folket så kommer det 3 st killar och börjar pratar med oss. Haha, eller det var typ bara en kille som pratade, men iallafall :P Han bha börjar sjunga på en danny låt? ehh...normalt?  Jaja, sen gick vi allafall och köpte popcorn och läsk.. Medans vi sitter där och väntar på att vi ska bli insläppta till filmen så kommer våran gympa lärare...men min fd no lärare haha!
Filmen var iallafall jätte bra! Augusta började gråta hehe. Och jag råkade tappa mina popcorn xD Men som tur var så var det bara lite popcorn som kom ner på golvet ;) Efter filmen så gick vi till agge, hon skulle nämligen packa och sen så gick vi alla hem.
Puss och Kram

Måndag!?

Hejsan, nu har det gått en vecka sedan jag köpte min jacka och skor.
Och jag skrev ju att jag skulle lägga in bilder  på det.
Så nu gör jag det :)

RSS 2.0