Söndag ^^



Go´kväll, hur mår ni? Själv mår man bra, funderar lite på om jag ska hyra film, vet bara inte vilken. Men tänkte inte skriva om jag ska hyra film eller ej, utan vad jag har gjort idag :P Idag så möte jag Augusta vid 3tiden, vi gick och köpte ''lite'' onyttiga saker (kex, cocacola, lakris och mini marsmellow(rätt stavat? xD)) gick hem till hennes pappa och kollade runt lite på youtube, skrattade jävligt mycket åt visa videoklipp :P Kollade lite på Little britain, ganska roligt faktiskt ^^ Var hemma vid 7-tiden och kollade på tv fram tills klockan 10 (det var ju en massa nya bra program som gick på tv haha)

Annars då? MÅSTE tvätta håret, är glad att 2ne1 har släppt en nya musikvideo (äntligen!!!), mv är typsikt 2ne1 style gillar det, och Minji (nu sitter mina läsare igen som frågeteckan och tänker ''vem fan är minji, och vad fan är 2ne1'') är värkligen jätte fin i sin nya frisyr :D Det var allt från mig, puss puss


Kommentarer
Postat av: Your Dream Closet

jag har för mig att jag såg dem i svart också, dock kollade jag inte så noga då jag mest klev fram till de vita skorna. De hade nämligen sorterat sina skor i färgordning nu ! men om inte annat kommer de säkert in fler färger :)



jättefin header du hade tjejen !

2010-03-15 @ 09:28:16
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: TSUKII ♥

jag ÄLSKAR little britain!! haha :DD



sv: oh det är ju så.. jag är själv fattig haha, men det få bli när jag fått lite pengar ;p

2010-03-17 @ 11:49:33
URL: http://tsukii.se
Postat av: Emelie <3

Åh vilken mysig blogg du har (:

Kramis <3

2010-03-17 @ 18:05:04
URL: http://hahaha.blogg.se/
Postat av: Dilin

:)

2010-03-18 @ 19:40:14
URL: http://dtwiind.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0