perfekta läppfärg.

Gå den naturliga vägen

Det absolut mest användbara läppstift du kan köpa är en nyans som bara r snäppet ljusare än din naturliga läppfärg. Det jämnar ut och definierar dina läppar på samma sätt som ett lätt lager mascara kan ge dina ögon lite mer uppmärksamhet. För vissa är det en beigebrun eller rosigt rosa nyans. Om du har mörk hy kan färgen gå åt aubergine. Det viktigaste är dock att ett naturligt läppstift inte ska se ut som en concealer (en look som bara funkar på catwalken). Ett matt läppstift som är ljusare än dina läppar kommer bara att få dina drag att försvinna.  


Prova det på rätt sätt

Använd mittpartiet på den nedre läppen som guide när du letar efter rätt färg, och prova läppstiftet i dagsljus för att fatta ett mer korrekt beslut. Om du har provat mer än fyra nyanser är det dags att ta en paus, så att dina läppar inte är för irriterade och blossiga. Du kan också behöva leta efter en nyans som passar när du är lite solbränd, eftersom läpparna också blir mörkare då.  


Känn dig själv

Som makeupartist lär man sig snabbt att färgen på en människas läppar påverkar hur färgen ser ut. Om din kompis har ett grymt läppstift kan du inte automatiskt tänka att den ska se lika bra ut på dig. Hennes nyans kan se askig eller jolmig ut på dig.  


Var inte rädd för att blanda

Varje säsong har sina läpptrender och bara för att du passar bra i en rosabeige nyans betyder inte det att du inte kan ha en djupt vinröd nyans. Applicera ett lager neutralt läppstift och lägg på ett tunt lager vinrött eller vilken nyans du än vill ha ovanpå. Vilken galen färg som helst kan anpassas för att passa dina läppar så bra som möjligt!.

Text. glamour.

Kommentarer
Postat av: Rebecca Sv

Den va bra. :) Hoppas du får en trevlig kväll!

2008-10-30 @ 19:33:43
URL: http://rebeccaasv.blogg.se/
Postat av: elina

tack för dom här tipsen ! :)

2008-10-30 @ 19:36:59
URL: http://fashionistaforlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0